De mopshond is een perfecte gezinshond

doorjohan

De mopshond als gezinshond

mopshond

De mopshond is een perfecte gezinshond

Welkom in de wereld van de mopshond, mops, Carlin, Carlino, Hollandse Bulldog of Pug, hiermee bedoelen ze allemaal het MOPSHONDJE.

Veel namen voor dit klein prachtig hondje, groot in zijn doen en denken. Intelligent en dapper zoals sommige hem zouden omschrijven bij de eerste kennismaking. Je zou verbaast zijn wat een mopshond allemaal voor het baasje kan betekenen.

Deze schat is een klein levendig hondje die nu en dan voor even een rustig plekje opzoekt, liefst bij jou op schoot of in je lievelingszetel. Dit kleine hondje met een mooie hondennaam en met de uitstraling van een leeuw is speciaal gefokt om in harmonie met het gezin door het leven te gaan. Zij aan zij met het baasje kunnen ze samen de wereld aan.

Als de mops zijn gekke jaren voorbij zijn, is hij een vrij ingetogen rustige hond, die ook in de stad in een flat kan leven. Hij neemt niet veel ruimte in beslag. U kunt een mops erg goed houden als u kinderen heeft of samen met andere honden. Zorg ervoor dat u dit beestje voldoende beweging geeft, dan kunnen ze hun energie kwijt. De hond is tegen vreemden waaks, maar zal nooit agressief zijn.

mopshondje als gezinshond

Ben je op zoek naar een vriend of vriendin voor het leven

We helpen je via deze website op een snelle en gemakkelijke manier dit uitzonderlijk ras van dichtbij te leren kennen.

De oorsprong, de verzorging, de rasstandaard, alles waar je moet op letten bij de aanschaf van een puppy. De zoektocht naar een puppy-mopshond verloopt meestal niet zo gemakkelijk.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een mopshond, welke kennels kan je best bezoeken, een mopshond met stamboom of toch misschien liever een mopshond zonder stamboom, wat zijn de voor en nadelen van een stamboom. Met deze website zullen we proberen een zo ruim mogelijk beeld te schetsen van de perfecte gezinshond die bij jou past, met name de mopshond.

mopshondje